fbpx

Altan Blekinge

Vill du skaffa en alldeles egen altan där du kan njuta av middagar med nära och kära? Altaner fungerar som en trevlig förlängning av villan. Dessutom bidrar detta till skapandet av en naturlig gräns mellan inne och ute.

Bygg och Montera Mera besitter den kunskap som krävs för att kunna ge dig som kund ett hållbart och snyggt resultat. Det vill säga vårt team kan hjälpa dig med allt från ritningar och bygglov till en färdig byggd uteplats. Genom att anlita vår firma för ditt byggprojekt kan du fria upp tid för att fokusera på inredningen av terrassen.

 

Byggmaterial för altan i Blekinge

När en altan ska byggas är det viktigt att rätt sorts virke används för att altanen ska kunna nyttjas under många år framöver. Tryckimpregnerat virke är det mest förekommande virket när det kommer till altanbyggnation. Dessa bräder har nämligen en väderbeständighet som gör att de klarar sig utan ytterligare åtgärder ett bra tag. Det innebär att en altan som är gjord på detta virke kan tåla olika väderförhållanden som sol, regn och vind.

Utöver tryckimpregnerat virke arbetar vi också med OrganoWood®. Detta är ett miljövänligt trä som har modifierats med kisel. Modifieringen ger virket en lång livslängd och ett vacker yttre. Teknologin som används ger träet ett rötskydd, med vattenavvisande egenskaper och ett bra flamskydd. Kort sagt får du en uteplats som både tål en hel del samtidigt som den behåller ett fint utseende.

 

Kontakta oss

Känner du dig redo att skaffa en altan i Blekinge? Ta då kontakt med oss på Bygg och Montera Mera. Vi har den breda kunskapen, långa erfarenheten och rätta materialen för att bygga en terrass som matchar just dina önskemål. . Behöver du rådgivning eller har andra frågor kring altanbygge? Då är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller mejl, så hjälper vi dig!

 

 

Skaffa en altan du kan njuta av! Få offert från oss idag.