fbpx

Glaspartier Blekinge

Våra främsta kännetecken genom åren är att vi gör allt från grunden. Genom ett nära samarbete med NA Altanglas kan vi erbjuda det ett av marknadens bredaste sortiment av glaspartier i Blekinge. Det innebär att vi har materialet för att kunna uppdatera existerande uterum såväl som att bygga helt nytt.

Dessutom är vi en certifierad Schüco Premium Partner. Med andra ord använder vi oss av Europas ledande fabrikat för isolerade partier. Allt för att du som kund ska få ett hållbart och kvalitetssäkrat resultat.

Isolering för glaspartier

Det finns olika grader av isolering för uterum. Detta mäts med hjälp av ett så kallat u-värde. U-värde är ett mått som avgör hur mycket energi vi tappar genom olika typer av glas. Ett hyfsat glas har ett värde mellan 0,9 och 1,1. Såklart växlar detta värde beroende på vilken typ av uterum som ska innehålla dessa glaspartier och under vilka säsonger som rummet ska nyttjas.

En så kallad vinterträdgård ingår i gruppen av isolerade uterum. Vilket i sin tur innebär att man kan använda det som ett extra rum för middagar, kalas eller avslappning året runt. Uterummen har oftast glaspartier som har en högre isolerings grad för att behålla värmen vid uppvärmning under vintern.

Om du hellre vill ha ett uterum som bara brukas under sommaren kan du välja glaspartier med mindre isolering. Ett sådant rum kan fungera som ett väderskydd mot lättare regn och blåst. Kort sagt, val av glaspartier grundas på när uterummet ska vara i bruk under året.

Utöver glaspartierna har Bygg och Montera Mera limträ samt kanalplast till försäljning för snabba leveranser. Skulle du känna dig tveksam om vad som passar ditt uterum kan du kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss för mer information om glaspartier i Blekinge

Oavsett om du vill bygga ett uterum för en del eller hela året kan vi erbjuda glaspartierna som funkar. Bygg och Montera Mera skapar uterum för alla väder och årets säsonger. Med våra erfarna hantverkare kan du alltid känna dig trygg och veta att du får ett resultat av högsta kvalité. Så tveka inte att höra av dig till oss på Bygg och Montera Mera för rådgivning, kostnadsfria hembesök och offerter.

Frågor kring glaspartier och montering? Kontakta oss så hjälper vi dig.