fbpx

Ombyggnad Blekinge

Längtar du efter förnyelse av ditt hem? Ombyggnation i Blekinge kan vara den självklara lösningen för de som vill genomföra större förändringar av sitt hus. Ombyggnad innebär att hela eller en betydande del av byggnaden förnyas på ett tydligt sätt. Bygg och Montera Mera har den erfarenhet som krävs för att kunna ge betydande mervärden för dig och ditt ombyggnadsprojekt. Vi kan hjälpa dig med allt från byggnadslov till sista biten av plåt. Med andra ord är vi den självklara lösningen för dig som vill bygga om där hemma.

 

Planering inför ombyggnad i Blekinge

Det finns många faktorer att ta hänsyn till innan själva arbetet kan påbörjas. Nyckeln till framgång med ombyggnation är planering och kunskap. Våra hantverkare besitter den kunskap som krävs för få ett lyckat projekt. Genom att vi planerar moderniseringen tillsammans med kunden ser vi till att genomförandet blir bra och resultatet lever upp till kundens förväntningar.

 

ROT-avdrag

En väl genomförd ombyggnad i Blekinge kan göra mycket för ens hus. Exempel på sådant bygge kan vara modernisering av badrum, vardagsrum eller garage med flera. Det kan inge ett intryck av förnyelse och öka värdet av bostaden på marknaden. Möjligheterna till förändring är många, men de skiljer sig åt från fall till fall.

Den som anlitar en byggfirma för sådana byggprojekt kan få en skattereduktion, så kallat ROT-avdrag, för delar av arbetskostnaden. Om man uppfyller villkoren kan man rätt till reduktion på 30% av totalbeloppet. För mer information kring vad som gäller vid ROT-avdrag vänligen besök https://www.skatteverket.se/

 

Kontakta oss för mer information

Är det dags att förnya hemmet? Hör då av dig till oss på Bygg och Montera Mera. Våra hantverkare besitter den kunskap och erfarenhet som krävs för ombyggnation. Söker du rådgivning eller har frågor kring ombyggnader kan du kontakta oss via telefon och mejl så hjälper vi dig. Bygg Montera och Mera finns här för dig som är redo att förändra ditt hem!

 

Förnya och bygg om din byggnad! Begär en offert idag.