Ombyggnad Blekinge

Längtar du efter att förnyelse av ditt hem? Ombyggnation kan vara den självklara lösningen för de som vill genomföra större förändringar av sitt hus. En ombyggnad innebär att hela eller en betydande del av byggnaden förnyas på ett tydligt sätt.

 

Planering inför ombyggnad

Det finns många faktorer att ta hänsyn till innan själva arbetet kan påbörjas. Nyckeln till framgång med ombyggnation är planering och kunskap. Våra hantverkare besitter den kunskap som krävs för få ett lyckat projekt. Genom att vi planerar ombyggnationen tillsammans med kunden ser vi till att genomförandet blir bra och resultatet lever upp till kundens förväntningar.

 

ROT-avdrag

En väl genomförd ombyggnad kan göra mycket för ens hus. Exempel på sådant bygge kan vara ombyggning av badrum, vardagsrum eller garage med flera.  Det kan inge ett intryck av förnyelse och öka värdet av bostaden på marknaden. Möjligheterna till förändring är många, men de skiljer sig åt från fall till fall. 

Den som anlitar en byggfirma för sådana byggprojekt kan få en skattereduktion, så kallat ROT-avdrag, för delar av arbetskostnaden. Om man uppfyller villkoren kan man rätt till reduktion på 30% av totalbeloppet. För mer information kring vad som gäller vid ROT-avdrag vänligen besök https://www.skatteverket.se/

 

Kontakta oss för ombyggnad

Är det dags att förnya hemmet? Hör då av dig till oss på Bygg och Montera Mera. Våra hantverkare besitter den kunskap och erfarenhet som krävs för ombyggnation. Söker du rådgivning eller har frågor kring ombyggnader kan du kontakta oss via telefon och mejl så hjälper vi dig. Bygg Montera och Mera finns här för dig som är redo att förändra ditt hem!