fbpx

Tillbyggnad Blekinge

Det finns många anledningar till att man väljer att investera i en tillbyggnad i Blekinge. Till exempel ett extra sovrum när familjen utökas, ett kontor för den som behöver arbeta hemifrån eller en plats för avkoppling.

Utbyggnaden av ett hus kan upplevas som ett stort beslut. Därför är det viktigt att du väljer ett erfaret byggföretag för att få den guidning och hjälp du behöver. Bygg och Montera Mera ser till att förvandla dina tankar till en tillbyggnad av högsta kvalité. Oavsett vilken funktion din tillbyggnad ska fylla kan vi hjälpa dig!

Olika tillbyggnader 

Bygg och Montera Mera genomför alla typer av tillbyggnader. Exempel på sådana byggnader kan vara fristående byggnad, garage, takkupa eller rum för utökad boyta. Det finns alltså inget byggprojekt som är för litet eller stort för att vi ska kunna ta oss an det.

Bygglov

Precis som de flesta byggen behöver även vissa tillbyggnader bygglov. Bedömningen om man ska behöva lägga en ansökan om bygglov för sin byggnad varierar mellan olika kommuner. Det kan vara svårt att ta reda på vad som gäller för ens byggprojekt. Därför ser vi till att hjälpa dig med din bygglovsansökan så du slipper tänka på det.

Som kund hos oss kan du alltid känna dig trygg då vi tar hand om ditt byggprojekt från byggnadslov till sista plåt.

VVS- och elinstallationer

När det kommer till vvs- och elinstallationer för tillbyggnaden har vi duktiga underleverantörer som tillhandahåller dessa tjänster. Dessutom kan vi på Bygg och Montera Mera agera som samordnare under arbetet om det så önskas av kund.

Kontakta oss för information om tillbyggnad i Blekinge

När du anlitar Bygg och Montera Mera för tillbyggnad i Blekinge hjälper vi dig genom hela byggprojektet. Som ett resultat av den kunskap som vårt team besitter kan de lätt se till att anpassa byggnaden efter just dina önskemål och idéer. Om det mot förmodan skulle vara så att du blir missnöjd med resultatet så åtgärdar vi det såklart. Så se till att kontakta oss på Bygg och Montera Mera redan idag!

 

 

Anslut en tillbyggnad till ditt hus! Kontakta oss för offert.