fbpx

Uterum Blekinge

Uterum är ett samlingsnamn för en sluten byggnad som har minst en inglasad vägg. Det kan vara i form av en tillbyggnad på ett befintligt hus eller en helt fristående byggnad. Exempel på sådana rum är altan, vinterträdgård eller lusthus. Bygg och Montera Mera kan erbjuda sina kunder alla sorts altaner och uterum i Blekinge.

 

Utformning av uterum i Blekinge

När du väl börjar planera för ett uterum finns det många saker att tänka igenom. Ska konstruktionen av uteplatsen fortsätta att följa husets karaktär och stil eller ska det brytas av med något nytt? Vad ska rummets huvudsakliga funktion vara? Soldäck, samlingsplats eller odling?

Genom att ställa sig sådana frågor kan man få en klarare bild av sitt dröm-uterum och få ett resultat i slutändan som man är nöjd med. Dessutom kan man få svar på vilken typ av rum som är aktuellt och vart det ska byggas. Skulle du ha behovet av extra hjälp vid val av uteplats kan du alltid vända dig till oss på Bygg och Montera Mera.

Materialegenskaper

En byggnad som ska fungera som ett uterum måste vara byggt på hållbart material då det ska klara årets alla säsonger. Därför använder sig Bygg och Montera Mera bara av högkvalitativa produkter för att du som kund ska kunna försäkra dig om att resultatet varar en lång tid framöver. Dessutom lagerhåller vi limträ och kanalplast för en så snabb relevans som möjligt.

Eftersom ett sådant rum anpassas efter dess ändamål ser vi till att ha brett sortiment av olika material att arbeta med. Det betyder att vi bland annat har allt ifrån 4mm enkelglas till 3 glas med argonfyllnad för fasadpartier.

 

Kontakta oss för mer information

Funderar du på att skaffa ett uterum? Då ska du ta kontakt med oss på Bygg och Montera Mera. Vi har erfarenheten som behövs för att kunna ge bra rådgivning och service. Dessutom kan vi erbjuda kostnadsfria hembesök och offerter.

 

 

Bygg ett uterum du kan nyttja året om! Begär offert från oss idag.